Göğüs Büyütücü Krem Tartışılıyor ~ Estetik - Burun Estetik - Dudak Estetik - Göğüs Estetiği - Burun Estetiği

Uzak doğuda giderek yaygınlaşan bir Göğüs Büyütücü krem ortalığı karıştırdı.. Tayland Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Göğüs Büyütücü kremin üreticisi firmanın halkı aldatmaya yönelik girişimde bulunup bulunmadığının araştırıldığını açıkladı. Nation gazetesi, 3 mankenin basın önünde yapılan 15 dakikalık göğüs masajının fotoğraflarını yayımladı.
Mankenlerden Ying, fotoğraf makineleri ve kameralar önünde çıplak çıkmaya utandığını söylerken, ‘’dümdüz olan göğüslerinin 2,5 cm büyüdüğünü'’ anlattı.Ülkede kremle ilgili tartışmanın artmasından sonra Sağlık Bakanlığı, Gıda ve İlaç İdaresi’nin üretici firmayı mercek altına aldığını belirtti.

Göğüs Büyütücü sütyende yasaklanabilir
Bir örgüt de bu gösterinin Tayland kültürü ve kadınlara hakaret olduğunu savundu. Polis yetkilileri ise, ‘’gazetedeki fotoğraflarda mankenlerin göğüs uçlarının kapalı olması nedeniyle, müstehcenlikle ilgili yasaların ihlal edilip edilmediğinin açık olmadığını'’ belirtti. Bu arada
Tayland makamları, iki haftada göğüsleri büyüttüğü, ayrıca yüksek tansiyonu düşürdüğü ve şeker hastalığını tedavi ettiği ileri sürülen bir Göğüs Büyütücü sutyenin satışını da yasaklamayı düşünüyor. Taylandlı yetkililer, bu ürünle halkın kandırıldığını belirtiyor. Estetik cerrahiye düşkünlüğüyle tanınan Taylandlılar, sıklıkla göğüs büyütme operasyonu yaptırıyorlar.