Kepçe kulak ameliyatı olmak ortalama bir diş çekiminden daha zor değildir ama bu ameliyat için de bilmniz gereken bir kaç ayrıntı var. bir kere bu bir çok ameliyat gibi dikişler ile yapılan bir ameliyattır. yani bütün yük eninde sonunda bir kaç ip parçasına kalır. ilk 3-6 hafta bu yüzden önemlidir. bu erken dönemde bütün yükü dikişler taşır ve nadir de olsa kulağınızda açılma olabilir. eğer dikkat etmez ve dikişlerinizi zorlarsanız buna siz de sebep olabilirsiniz ama mutlaka bir sebep aramak ta doğru değildir. % 2-3 ihtimalle bu tür bir sorun yaşayabilirsiniz. bu ihtimal aradan 6 hafta geçtiği zaman ortadan kalkar, artık dikişler değil iyileşen dokular yükü taşımaktadır.

ameliyattan önce bilmeniz gereken bir şeyde kepçe kulakların büyük olmadıkları. sorun kulağın boyutlarınde değil şeklindedir ve bu ameliyatta kulaklar küçültülmez ama şekillendirilirler.

bir son nokta olarak ta ideal kulak şekli diye bir şeyin olmadığını belirteyim. kulaklar sadece “normal” olabilirler, kepçe olmamaları yeterlidir ve bu sizcede yeterli olmalı.
Alıntı:www.teomandogan.com

>>>>Haberin Devamı >>>>>

Liposuction

Yağ alma ameliyatı ya da liposuciton adından da anlayacağınız gibi bir “yağ alma” ameliatı ve bunun dışında bir beklenti içinde olmamanız çok doğru olur. elinizle kavrayıp bunlardan kutulmak istiyorum dediğiniz dolgunluk alınabilir ama bu bir germe ameliyatı değil bir “boşaltma” ameliyatıdır. eğer cildinizde sarkıklık ta varsa, özellikle karın bölgesinde bir karın germe ameliyatınız da beraber düşünebilirsiniz.

alınan yağların geri gelip gelmeyeceği hep merak konusudur. elbette her alınan yağı geri getirmek mümkün. böyle bir azim içerisinde olmamanız tabii daha doğru. bu ameliyatta yağ hücrelerini alıyoruz ama geride kalan yağ hücrelerini aşırı uyarırsanız, yani aşırı kalori alırsanız, yeni yağ hücreleri gelişebilir. bu çok kolay değil ama bunu başarmak mümkün.

bir diğer merak uyandıran konu da bir yerden yağ alınınca diğer bölgelerde aşırı yağlanma olup olmayacağı. bu kulağa mantıklı gibi gelsede doğru değil. alın bütün kalorilerin bir şekilde yağ olmak zorunda olduğunu düşünmeyin. örneğin tiroid hormonunuz düşük ise “su içseniz” kilo alırsınız. bu eksiklil giderildiği zaman da ne yeseniz kilo almayabilirsiniz. kısaca önemli olan vücudun alınan kalori miktarı ile nasıl başa çıktığı. mutlaka her gram yemek yağ olacak diye bir kural yok. ameliyattan sonra da böyle bir sorun yaşamazsınız, alınan yağ dokuları artık depo olarak kullanılmaz ama diğer bölgeler eskiden ne kadar yağ tutabiliyorlar ise yine o kadar tutmaya devam ederler.
Alıntı:www.teomandogan.com

>>>>Haberin Devamı >>>>>

göz kapaklarına yaklaşım değişmeye devam ediyor. yıllar önce yapılan ameliyatlarla kıyaslarsanız bu gün neredeyse tam tersi işlemler yapıyoruz.

eskiden göz kapaklarının en belirin probleminin cilt sarkıklığı ve göz torbaları olduğunu düşünürdük. bu gün tam tersini düşünüyoruz, sorun sarkıklık ya da yağ fazlalığı değil göz çevresindeki yağların erimiş olması. bu dolgunluğun nasıl bir şey olduğunu anlamak istiyorsanız 3-4 yaşında bi çocuğun göz çevresine bakın. bu öyl bir dolgunluk ki bırakın göz torbası görmeyi neredeyse gözler çukurda kalıyor. çocukların göz torbaları yok mu? tabiki var, ama bu dolgunluğun derinlerinde yatıyorlar. bir gün onlarda 30 lu yaşlarına gelince bu dolgunluğu kaybedecekler ve aynaya bakıp “yaşlandım bak göz torbalarım nasıl çıktı” diyecekler. bu torbaları almak mı sizce daha iyi bir fikir yoksa eski dolgunluğu geri getirererek torbaları “gömmek” mi? özetle artık göz çevresini çok ciddi bir fazlalık yoksa boşaltmıyoruz ama dolduruyoruz. Bu yeni yaklaşım tahmin edemeyeciğini kadar iyi sonuç veriyor ve ben bunu kullanıyorum.
Alıntı:www.teomandogan.com

>>>>Haberin Devamı >>>>>

karın germe ameliyatı doğru yapıldığında en iyi sonuç veren ameliyatlardan birisidir. karın altında bir iz bırakır ama bütün vücut yapınızı değiştirir, duruşunuzu bile düzeltir. bu ameliyatta bütün sorun karın bel bölgesini önden arkaya doğru 360 derece bir bütün olarak düşünmek gerektiğini anlamak. izim çok kısa olsun ben arkamdaki fazlalıkları sporla eritirim diye düşünürseniz çok vasat hatta kötü bir sonuca raı olmak durumunda kalabilirsiniz. bütün bel, karın, sırt ve kasıklar aynı anda tek bir planlama ile düzeltilmeli. hatta bu ameliyatta en büyük düzeltme de yanlarda yapılmalı.

karın germe ameliyatları hem arka arkaya hamilelikler ve ikiz gebeliklerden sonra, hem de aşırı kilo kayıplarından sonra çok etkili oluyor. hamileliklerde kaç kilo aldığınız da önemli, eğer 30 kg aldıysanız bunları vermiş bile olsanız bir karın germe ameliyatı adayı olabilirsiniz.

ameliyat izleri ilk sene sizi rahatsız edecektir ama ilerleyen yıllarda çok silikleşiyorlar ve varla yok arası bir hale geliyorlar.
Alıntı:www.teomandogan.com

>>>>Haberin Devamı >>>>>