Cilt Bakım Maskeleri ~ Estetik - Burun Estetik - Dudak Estetik - Göğüs Estetiği - Burun Estetiği

Cilt Bakım Maskeleri

6.04.2008

Cilt Tazeleyici Maske:Bir fincan elma sirkesinin içine bir fincan su ekleyerek her yüz yıkamadan sonra cildinizi bu su ile durulayın. Derinin doğal asitliğini sağlayarak cilt bakımınızı yapar ve lekelerden kurtulmanıza yardımcı olur.sirkenin içine çok az bir miktar hoş kokulu yağlardan veya esanslardan katabilirsiniz.

Cilt Çatlakları İçin Maske:Bir adet soğanın suyunu çıkarıp içine bir çay kaşığı zambak yağı, bir adet yumurta sarısı ve krem kıvamına gelecek kadar bal katıp yoğurun.Hazırladığınız bu karışımı cildin çatlayan kısımlarına sürün.

Cilt Berraklaştırmak İçin Maske:Bir adet salatalığın kabuklarını soyun. 4 kaşık bakla unu ile birlikte iyice ezin. Daha sonra karışıma içine bir yumurta sarısı iki çorba kaşığı ekşi yoğurt katarak iyice yoğurun. Son olarak bu hamurun içine krem kıvamına gelene kadar lavanta çiçeği suyu ilave edin. Hazırladığınız kremi yumuşak bir fırça ile göz çevresi hariç bütün yüzünüze sürün ve yarım saat bekledikten sonra cildinizi ılık su ile yıkayın.

Cilt Yumuşatıcı ve Nemlendirici:Yarım fincan gül suyunun içine yarım fincandan biraz daha fazla gliserin koyup karıştırın ve bu karışıma batırdığınız pamukla cildinizi silin.