Beauty Eurasia Dünyayı Geziyor ~ Estetik - Burun Estetik - Dudak Estetik - Göğüs Estetiği - Burun Estetiği

Beauty Eurasia 2005’in Rekor Başarısının Verdiği Güvenle Yoluna Devam Eden TNT İPEKYOLU Uluslararası Fuarcılık, 2006 Fuarıyla da Sektöre Damgasını Vurmaya Hazırlanıyor.
30 ülkede yaklaşık 250 katılımcı firmayı ve 62 ülkeden 15.000’i aşkın profesyonel ziyaretçiyi biraraya getirirek kırılması zor bir rekora imza atan Beauty Eurasia 2005’in ardından, TNT İPEKYOLU Uluslararası Fuarcılık, 2006 yılı için daha yüksek hedefler belirledi.
Beauty Eurasia 2006’nın yoğun bir tempoyla süren tanıtım çalışmaları, Kasım ayı içinde eş zamanlı olarak 3 ayrı ülkede ve Türkiye’de devam etti. Hong Kong, Rusya ve Sırbistan’da sürdürülen çalışmaların yanında Tüyap Fuar Merkezinde toplam 6 holde gerçekleştirilen 7.Ambalaj Fuarı’yla da İran, Bulgaristan, Gürcistan, Rusya ve Suriye gibi ülkelerden gelen ziyaretçilere Beauty Eurasia 2006 tanıtıldı ve ziyaretçi promosyonu çalışması yapıldı.



BEAUTY EURASIA’DAN HONG KONG ÇIKARMASI…
Geçen sene olduğu gibi bu sene de 9-11 Kasım tarihlerinde Hong Kong’da gerçekleştirilen Cosmoprof Asia ziyaret edildi. %40’ını Uzakdoğulu firmaların oluşturduğu 31 ülkeden 921 civarında katılımcısı olan fuarda tüm firmalar tek tek ziyaret edilerek Beauty Eurasia 2006 ile ilgili bilgi verildi. Guandong Kozmetik Derneği Başkanı Mr. Wei ile, Beauty Eurasia 2006’da ilk defa Çin pavyonu organize edilmesi konusunda görüşüldü.

RUSYA’DA BEAUTY EURASIA 2006 TANITIMI…
10-14 Kasım 2005’de 12.si düzenlenen ve kozmetik sektörünün sayılı fuarlarından biri olan InterCHARM Moskova fuarını ziyaret eden Beauty Eurasia, tanıtım ve promosyon çalışmalarına burada da devam etti. 30 ülkeden yaklaşık 750 firmanın katıldığı fuarda kendi standıyla yer alan Beauty Eurasia, Moskova’dan Sibirya’ya kadar tüm Rusya’dan birçok ziyaretçi ve firmaya Beauty Eurasia 2006’yı tanıttı.

BEAUTY EURASIA RÜZGARI BALKANLAR’DA ESTİ…
12-13 Kasım 2005 tarihlerinde, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da, Sırbistan Kozmetik Derneği tarafından 20.’si gerçekleştirilen kozmetik/Burun estetiği göğüs estetik fuarında da kendi standıyla yerini alan Beauty Eurasia, bölgedeki potansiyel katılımcı ve ziyaretçilere ulaşmayı başararak oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirdi. Organizatör derneğin Beauty Eurasia’yı VIP olarak ağırladığı fuarın açılışında, TNT İpekyolu Uluslararası Fuarcılık tarafından bir konuşma yapılarak Beauty Eurasia 2006 ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca yerel bir televizyon kanalında yapılan röportajda da Beauty Eurasia’nın Balkanlar’daki etkinliği hakkında açıklamalar yapıldı. Çalışmalar sonucunda Sırbistan Kozmetik Derneği ve Sırbistan Ticaret Ateşeliği ile ziyaretçi delegasyonları düzenlemeleri için anlaşmaya varıldı.